(VIDEO) Bilanțul săptămânii: Rezultatele activității echipelor mobile BPRO

transmisiunea începe la

ora 11:27

Astfel, în perioada 01 – 08 aprilie, echipele mobile a BPRO au intervenit la 1 523 apeluri venite din partea locuitorilor capitalei, dintre care 768 apeluri pe timp de zi și altele 755, pe timp de noapte.

Totodată, pe parcursul acestei perioade, echipajele mobile ale BPRO au efectuat 21 de rețineri, fiind localizaţi şi reţinuţi autorii fărădelegilor şi complicii lor, în număr de 30 de persoane.

În cadrul activităților de patrulare a străzilor, curților blocurilor de locuit, polițiștii au intervenit şi au contribuit la descoperirea a trei cazuri de furt, opt cazuri legate de droguri, șase acte de huliganism, un caz de violență în familie.

De către polițiștii BPRO, au mai fost reținuți 118 de contravenienți, dintre care opt persoane aflate în urmărire penală, șase aflate în căutare ca debitori de stat, cinci aflate în orientare. De asemenea, au fost depistate trei automobile anunțate în căutare.

Polițiștii antrenați în serviciu, informează cetățenii despre pericolul infectării cu COVID-19, iar din automobilele de serviciu sunt difuzate mesaje sonore cu conținut informativ privind respectarea măsurilor de prevenire a infecției.

Lasă un comentariu