!-- start master -->

Trailerul de două minute şi 35 de secunde începe în forţă, cu o scenă în care James Bond se află într-un Aston Martin  alături de iubita lui, Madeleine Swann, interpretată de actriţa Lea Seydoux (34 de ani), în timp ce sunt urmăriţi, iar agentul îi reproşează femeii că l-a trădat.

„De ce crezi că te-aş trăda?”. „Cu toţii avem secretele noastre, eu încă nu le-am descoperit pe ale tale”, sunt replicile celor doi.

Secvenţa următoare ni-l arată pe neînfricatul agent 007 de odinioară aruncându-se de pe un pod de mare înălţime, ajutându-se de o frânghie.

Trailerul o dezvăluie şi pe actriţa Lashana în rolul primei femei agent 007, Nomi, la prima întâlnire cu James Bond (Daniel Craig).

„Lumea a mers mai departe, comandante Bond. Dacă-mi stai în cale, nu voi ezita să-ţi trag un glonţ în genunchi. În ăla bun”, i se adresează Nomi lui James Bond, căruia i s-a retras licenţa de a ucide.

De asemenea, în trailer apare şi actorul Rami Malek, în rolul antagonistului - Safin, care-şi arată întreaga faţă abia la sfârşitul filmuleţului, în timp ce Bond îi spune: „Istoria nu a fost blândă cu cei care s-au jucat de-a Dumnezeu”.

Trailerul se încheie cu Bond la volanului maşinii sale blindate Aston Martin, încasând o ploaie de gloanţe.

Lasă un comentariu