„În legătură cu declarațiile unor actori politici, lansate pe rețelele de socializare, precum că angajatul INSP, care a provocat aseară un accident rutier, era în stare de ebrietate (fiind indicat și gradul de alcoolemie), Inspectoratul General al Poliției informează că acestea nu corespund realității, spune poliție.

Potrivit oamenilor legii, aseară, după ce a fost reținut, polițistul a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager, pentru asta fiindu-i întocmit un proces- verbal.
 
„Acestuia i-au fost prelevate probele biologice, rezultatul cărora îl vom putea cunoaște în câteva zile, aceasta fiind o analiză de laborator care durează. Reiterăm că, la moment nu există nicio dovadă că polițistul ar fi fost în stare de ebrietate, cu atât mai mult gradul de alcoolemie. Îndemnăm atât cetățenii, cât și clasa politică să se abțină de la publicarea propriilor păreri și să permită organelor competente să-și facă meseria cu publicarea ulterioară a deciziilor”, mai spune poliția.
 
Amintim că un accident grav a avut loc în seara de miercuri, 13 ianuarie, pe la ora 21:30, pe strada Socoleni din capitală. Șoferul unui mașini de marca Toyota, în vârstă de 25 de ani, a tamponat mortal un pieton. Acesta a fugit de la fața locului. Victima este o femeie de 36 de ani.
 
Plăcuța cu numărul de înmatriculare a mașinii personale a căzut și a rămas pe carosabil. Oamenii legii au identificat proprietarul în baza acestei probe. Așa s-a aflat că este vorba despre un angajat al INSP. Toyota implicată în accident a fost găsită pe strada Podgorenilor. Proprietarul și tot el șoferul se afla în ea împreună cu soția sa. A fost reținut.
Lasă un comentariu