!-- start master -->

Doi secretari de stat au fost eliberați din funcție, iar alții șase - numiți

transmisiunea începe la

ora 16:53

Veronica Serețeanu a depus cerere de demisie și va fi eliberată din funcție începând cu 31 decembrie 2019. Potrivit prim-ministrului Chicu, aceasta pleacă din funcție deoarece vrea să activeze în alt domeniu.

Andrei Ciornîi a demisionat din funcția de secretar de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, iar în locul lui a fost numit Iulian Postica - licențiat în drept și cu experiență vastă în administrație publică și domeniul transportului.

Ministerul de Externe a rechemat trei ambasadori, doi dintre ei fiind numiți în funcții de secretari de stat în cadrul instituției. Este vorba despre Gheorghe Leuca (ambasadorul RM în Azerbaijan) și Dumitru Socolan (ambasadorul RM în Portugalia). A mai fost rechemată ambasadoarea RM în Estonia, Inga Ionesei.

La Ministerul Educației, Culturii și Cercetării au fost numiți în funcția de secretar de stat Andrei Chistol și Natalia Grîu.

Marina Golovaci a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Fiind medic de profesie, aceasta a activat anterior în cadrul ministerului.

Lasă un comentariu