Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), este vorba de un tână în vârstă de 20 de ani, care a suportat mai multe traumatisme în urma accidentului. Pe tot parcursul drumului victima a fost monitorizată de un medic SMURD.

Tânărul a fost preluat de pe peronul gării feroviare de un echipaj SMURD, care la transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, unde urmează să beneficieze de îngrijiri medicale.

Conform datelor IGSU, în Federația Rusă mai rămân internați trei cetățeni ai Republicii Moldova, care deocamdată nu pot fi transportați din cauza stării de sănătate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va monitoriza starea de sănătate a oamenilor, iar la necesitate vor merge pentru ai însoți în drum spre casă.

Amintim că, un grav accident de circulație, cu implicarea unui microbz cu cetățeni din R. Moldova a avut loc la începutul lunii august în regiunea Kaluga din Federația Rusă. În urma tragediei, 8 persoane au decedat dintre care 6 cetățeni moldoveni. De asemenea, alți moldoveni au fost grav răniți.

Până în prezent, corpurile neînsuflețite a celor 6 cetățeni decedați au fost aduse acasă, iar 5 cetățeni care au suferit traumatisme au fost transportați în instituțiile medicale din R. Moldova.

 

Lasă un comentariu