Potrivit Deschide.md, polițistul ar fi pornit motorul și l-a lăsat pentru câteva minute ca să se încălzească. Între timp, a intrat în inspectorat să transmită anumite documente, iar la ieșire, nu mai era mașina.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul infracțiunii. Din imaginile video, se vede cum un bărbat iese din același inspectorat, se apropie de mașină, urcă și pornește într-o direcție necunoscută.

Făptașul a fost identificat. Cu câteva minute înainte, a fost escortat la inspectorat și documentat pentru înșelăciune. În acest sens, au fost demarate măsuri pentru a identifica locul aflării sale.

Noaptea trecută, însă, angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) au zărit mașina cu princina în sectorul Ciocana al capitalei. Persoana de la volan a fost somată să oprească. 

Aceasta a oprit, doar că atunci când inspectorul de patrulare se apropia de mașină, a accelerat și a demarat cu viteză excesivă spre satul Colonița. După o cursă ca în filme, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat de câteva ori.

Cât pe ce să fie călcat cu mașina de un șofer beat! Cum a trecut noaptea pentru inspectorii de patrulare (FOTO)

Livii Baziuc, șeful INP, a declarat pentru sursa citată că totul s-a întâmplat la ora 04:00, iar șoferul care s-a răsturnat cu mașina polițistului este făptășul care a comis furtul propriu-zis. 

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a ajuns la spital cu diverse traumatisme și neagă că ar fi furat mașina. Împreună cu el, a ajuns și un amic - pasager pe bancheta din spate. Ambii erau în stare de ebrietate avansată.

Actualmente, cazul este investigat.

Lasă un comentariu