Diana Cimpoeşu, șeful UPU-SMURD, a declarat că în accident a fost implicată o familie din Republica Moldova - doi băieţi de 8 şi de 2 ani, precum şi mama şi tatăl lor, ambii în vârstă de 29 de ani. Bărbatul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan.

„În autoturismul implicat în accident au fost patru victime, doi adulţi şi doi copii, fiind vorba despre o familie din Republica Moldova. Copiii se aflau pe bancheta din spate, cu centurile puse. Din câte se pare, şoferul ar fi adormit la volan şi ar fi intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului din Leţcani. La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD. Şoferul şi copilul de 2 ani sunt transportaţi la UPU Sfânta Maria, iar, mai apoi, la Sfântul Spiridon. Celălalt copil, de 8 ani, este dus , de asemenea, la UPU Sfânta Maria, în timp ce mama sa este transportată la UPU Sfântul Spiridon”, a spus Diana Cimpoeşu.

Potrivit acesteia, şoferul acuză dureri de cap şi de coloană lombară, în vreme ce soţia sa este policontuzionată. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Un autocar de pe cursa Republica Moldova-Spania, grav avariat într-un accident în România (VIDEO)

Lasă un comentariu