Potrivit presei ruse, în Federația Rusă au fost deja înregistrate cazuri prin care „va proslăvi” țara în amintirea turiștilor străini. Este vorba de un caz, unde doi bărbați originari din Daghestan au bătut cu bestialitate doi francezi, pe motiv că aceștia sunt gay. Un alt caz a fost marcat de jefuirea unui cetățean englez de către cinci ruși.

Primul incident a avut loc în orașul Sankt Petersburg. Drept urmare francezii au suferit mai multe traume în regiunea capului. Potrivit martorilor, vizitatorii veniți la Cupa Mondială ar fi încercat să prindă un taxi când au fost atacați de cei doi indivizi. Suspecții au fost arestați.

Cel de-al doilea caz s-a petrecut la Moscova, după ce un cetățean englez ar fi fost bătut și jefuit în timp ce încercat să scoată bani de la un bancomat. Potrivit victimei, acesta nu ține minte nimic, din motiv că ar fi fost în stare de ebrietate.

Amintim că, în această seară, în Rusia a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, la care au participat mai mulți oficiali străini.

Lasă un comentariu