„De la bun început am declarat că voi face o campanie pozitivă, fără panouri, fără videouri și atacuri la contracandidații mei. Am preferat să mă întâlnesc cu oamenii și să le ascult problemele cu care se confruntă, ca ulterior să putem soluționa aceste doleanțe. Totodată în cadrul campaniei desfășurate, am reușit să instalăm mai multe terenuri de joacă, am reparat grădinițe, am instalat climatizoare etc, toate aceste lucruri le-am reușit cu implicarea agenților economici și a oamenilor de rând. După campanie nu vor rămânea panourile în oraș, ci anume aceste acțiuni și schimbări pe care le-am făcut. Am încercat să fiu cât mai departe de politicieni în această campanie. De asemenea, nu am dorit să particip la dezbaterile electorale, deoarece am participat la una singură și am văzut că sunt doar niște show-uri, cu promisiuni vage. Am preferat să merg și să mă întâlnesc cu oamenii, pentru a discuta direct cu ei, să aflu ce probleme au și cum am putea să le rezolvăm. Oamenii nu mai cred deja în promisiuni electorale. Pot spune că am făcut o campanie electorală frumoasă”, a spus Radu.

Totodată, candidata indepententă la șefia Primăriei Capitalei a afirmat că a fost o campanie „destul de urâtă” din partea oponenților acesteia, deoarece au avut loc numeroase atacuri concertate atât la propria persoană cât și asupra familiei. „A fost o campanie destul de urâtă din partea contracandidaților mei, deoarece au lansat multe atacuri asupra mea. Cred că aceștia vor fi taxați de către oameni, pentru că aceștia nu sunt atât de proști ca să se mai lase acum manipulați de minciunile politicienilor”, a conchis Radu.

Potrivit Silviei Radu, în campania electorală a cheltuit câteva sute de mii de lei, pe care i-a indicat în Raportul financiar, iar pentru a-și promova imaginea, a fost ajutată de 5 persoane, printre care și soțul ei. De asemenea, în campanie s-au implicat și voluntari, care au împărțit pleante și au informat orășenii despre programul electoral al acesteia.

Amintim că, duminică, 20 mai în 7 localități din țară, printre care municipiile Chișinău și Bălți se vor desfășura alegeri locale noi. Astfel, mâine, 19 mai, va fi „Ziua tăcerii”, iar candidații înscriși în cursă nu vor avea dreptul să facă agitație electorală. De menționat că pentu fotoliul de primar al Capitalei vor concura 11 candidați – 10 desemnați de partidele politice și unul  independent.

Lasă un comentariu