Oamenii adunați în fața clădirii cu pricina au încercat să-l convingă pe tânăr să renunțe la gestul disperat. La fața locului s-au prezentat serviciile specializate, iar jos a fost instalată o platformă gonflabilă.

Straniu însă, pe acoperișul clădirii se afla un alt tânăr, care nu se știe ce rol avea în această ”poveste”. Cert este faptul că la scurt timp, individual a coborât, fiind însoțit de polițiști și chiar a oferit declarații presei.

Fiind întrebat de către jurnaliști cum își motivează gestul ”disperat”, tânărul a declarat că totul a fost de fapt o provocare.

”Am vrut să demonstrez prietenei mele că pot să îndeplinesc orice provocare.  Ca timp de 24 de ore să apar la televizor”. Îmi asum faptul că am urcat pe clădire și am riscat și am făcut atâtea probleme colaboratorilor de poliție și pompierilor”, spune tânărul pe nume Mihai.

Tânărul a mai spus că a urcat pe acoperiș pe scara antiincendiară. Deși a fost somat de paznici să coboare, acesta a refuzat.

”Eu am vrut să demonstrez că pot să îndeplinesc orice provocare”, a adăugat tânărul.

Potrivit presei, în ultimii ani, tânărul a amenințat de mai multe ori că se aruncă în gol de pe clădiri sau panouri publicitare. În urmă cu doi ani, acesta amenința că va sări în gol de pe un panou publicitar, însă a fost convins să coboare de fostul primar, Dorin Chirtoacă. 

Lasă un comentariu