Vineri, 13: Două cadavre, depistate într-o grădină din Ștefan Vodă

transmisiunea începe la

ora 20:04

Omorât cu un cuțit și o piatră

Făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu un cuțit și o piatră, care a decedat la locul faptei. Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. Corpul neînsuflețit a fost depistat cu un cuțit înfipt în spate și cu o frânghie metalică în jurul gâtului.

Două corpuri neînsuflețite îngropate în aceeași grădină

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un corp neînsuflețit, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată primei victime, corpul neînsuflețit al căreia  a fost îngropat în aceeași grădină.

La această etapă se întreprind toate acțiunile de urmărire penală posibile pentru elucidarea minuțioasă a ambelor cauze penale. Procuratura va reveni cu detalii în lumina garanțiilor procedurale de care părțile beneficiază.

Lasă un comentariu