Zlatan Ibrahimovic a marcat al 500 gol din cariera sa într-un mod spectaculos (VIDEO)

transmisiunea începe la

ora 13:56

Ibrahimovic a înscris înainte de pauză, la 3-0 pentru Toronto, cu o execuție spectaculoasă care arată agilitatea incredibilă a atacantului ajuns la 36 de ani. Din păcate pentru el, Toronto a câștigat partida într-un mod spectaculos, 5-3!, scrie sport.ro.

Zlatan a ajuns la 17 goluri în acest sezon și a oferit după partidă o declarație marca înregistrată: „Sunt fericit pentru Toronto pentru că vor fi amintiți ca victima cu numărul 500! Din punct de vedere personal, e fantastic. Probabil aveam mai multe goluri eu singur decât au toți ceilalți de pe teren. Desigur, e ceva uriaș. Nu știu câți jucători au reușit 500 de goluri în carieră, dar eu sunt unul dintre ei și ar fi fost și mai frumos dacă am fi câștigat meciul însă am reușit acest gol așa că nu mă voi ascunde" a spus Zlatan.

Astfel, Zlatan Ibrahimovic li s-a alăturat lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo pe lista jucătorilor activi cu cel puțin 500 de goluri marcate.

Zlatan este golgheterul all-time al naționalei Suediei cu 62 de goluri - și-a început carieră la Malmo și apoi a trecut pe la Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain și Man United.

Lasă un comentariu